Τραγωδία στην Αίγυπτο!

Απίστευτη τραγωδία στην Αίγυπτο το βράδυ της Τετάρτης! Ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Αλ Μασρί και της Αλ Αχλί στο Πορτ Σαϊντ βάφτηκε με... αίμα και μετά από βίαια επεισόδια τουλάχιστον 73 άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα 200 τραυματίστηκαν!
Οι πληροφορίες που μεταφέρονται είναι συγκεχυμένες, ωστόσο όπως προκύπτει, μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα της Αλ Μασρί με σκορ 3-1, εξοργισμένοι οπαδοί της εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με ρόπαλα και μαχαίρια, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν τρομερά επεισόδια, αφού επιτέθηκαν σε αντίπαλους παίκτες και οπαδούς.
Όπως προκύπτει από το δίκτυο του "Αλ Τζαζίρα" οι νεκροί ξεπερνάνε τους 73, οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 200, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτε επίσημα από τις αρχές της πόλης. Φρικιαστικές είναι οι μαρτυρίες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια του γηπέδου, εκεί όπου και μεταφέρονται τα πτώματα, με αποτέλεσμα να έχουν μετατραπεί σε... νεκροτομείο!
Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία οι περισσότεροι θάνατοι προήλθαν από ασφυξία ή χτυπήματα στο κεφάλι. Παράλληλα, να αναφερθεί πως τα πιο πολλά θύματα είναι αστυνομικοί που προσπάθησαν να σταματήσουν το εξαγριωμένο πλήθος, ενώ μετά από αυτό, όπως είναι λογικό η ομοσπονδία της χώρας ανέβαλε επ' αόριστο όλα τα πρωταθλήματα.