ΜακΚόιστ: “Δεν τα παρατάω”

Στη δίνη πολύ σοβαρών προβλημάτων βρίσκονται οι Ρέιντζερς λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει το σύλλογο. Μόλις προχθές τους αφαιρέθηκαν 10 πόντοι εξαιτίας της υπαγωγής σε καθεστώς της ειδικής εκκαθάρισης, ενώ απειλείται με μεγάλο πρόστιμο λόγω φοροδιαφυγής. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί προβληματίζει και τα μέλη του αγωνιστικού κομματιού, αλλά ο προπονητής, Άλι ΜακΚόιστ δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει να μάχεται.
Μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM ο Σκωτσέζος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά: “Είμαι μαχητής. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να τα παρατάω και δεν σκοπεύω να παραιτηθώ. Θα μείνω εδώ για να παλέψω, μαζί με τους φιλάθλους μας. Οι Ρέιντζερς είναι όλη η ζωή μου”.
Αναφερόμενος στην κατάσταση, υπογράμμισε: “Δεν είναι κάτι εύκολο και ξέρω πως αισθάνεται ένας παίκτης όταν του πεις ότι πρέπει να φύγει. Προέχει η ομάδα και η ύπαρξή της. Το αύριο των Ρέιντζερς είναι αυτό που πρέπει να μπει σε πρώτη προτεραιότητα. Εάν χρειαστεί να γίνει επιλογή ποδοσφαιριστών θα το κάνω εγώ. Αυτό θα γίνει με βάση την αγωνιστική εικόνα και την άποψη που έχω εγώ για την αξία τους”.