Κατηγορούν για υπεξαίρεση τους Γκλέιζερ

Ο σύνδεσμος φιλάθλων των «μπέμπηδων», οι «MUST», εξαπέλυσαν νέα επίθεση κατά των Αμερικάνων ιδιοκτητών της Γιουνάιτεντ. Η μεγάλη μερίδα φιλάθλων της Γιουνάιτεντ που θέλουν την αποχώρηση των Αμερικανών μεγαλομετόχων, οι «MUST», τους κατηγορούν πλέον ακόμη και για υπεξαίρεση χρημάτων του συλλόγου.
Υποστηρίζουν, χωρίς βέβαια ακόμη να μπορούν και να το αποδείξουν, πως οι Γκλέιζερ χρησιμοποίησαν τα χρήματα από τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ για την αποπληρωμή μέρους του προσωπικού τους δανείου, το οποίο σύναψαν όταν αγόρασαν τους «μπέμπηδες».
Την περασμένη Δευτέρα δόθηκε στη δημοσιότητα ο πίνακας με τον οικονομικό απολογισμό της ομάδας στο δεύτερο εξάμηνο του 2011, από όπου προκύπτει μείωση του χρέους από τα 509 στα 439 εκατομμύρια λίρες.
Οι MUST υποστηρίζουν πως η μείωση χρέους κατά 80 εκατ. είναι ίδια με το ποσό που πουλήθηκε ο Πορτογάλος στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αναφέρουν χαρακτηριστικά οι φίλοι της Γιουνάιτεντ που έχουν υιοθετήσει ξανά τα αρχικά κιτρινοπράσινα χρώματα της ομάδας: «Το δάνειο που έχουν πάρει οι Γκλέιζερς για λογαριασμό τους το έχουν φορτώσει στα ταμεία του συλλόγου».