Η Λίβερπουλ το Λιγκ Καπ!

Τον πρώτο της τίτλο έπειτα από έξι χρόνια κατέκτησε η Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» του Κένι Νταγκλίς επικράτησαν σε έναν συγκλονιστικό τελικό με 3-2 στα πέναλτι της Κάρντιφ και κατέκτησαν το Λιγκ Καπ. Το ματς στην κανονική διάρκεια τέλειωσε 1-1 και στην παράταση 2-2!
Η Κάρντιφ σκόραρε στη μοναδική της φάση στο πρώτο 45λεπτο. Ο Κένι Μίλερ έβγαλε κάθετη πάσα και ο Μέισον νίκησε τον Ρέινα για το 1-0. Η απάντηση από τη Λίβερπουλ ήρθε στο 60'. Έπειτα από το δοκάρι του Σουάρες, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Σκρτελ, ο οποίος με κοντινό σουτ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1 για την ομάδα του.
Αυτό το σκορ διατηρήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί η ομάδα του Νταγκλίς πίεσε και δημιούργησε φάσεις για γκολ, χωρίς όμως επιτυχία. Τελικά κατάφερε να προηγηθεί με 2-1 στο 108’ με δυνατό σουτ του Κάιτ από το ύψος της περιοχής. Εντούτοις, οι Ουαλοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 118' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπεν Τέρνερ ισοφάρισε (2-2).
Στα πέναλτι, οι «ρεντς» αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου.
Κάρντιφ: Χίτον, ΜακΝότον, Χάντσον, Μπεν Τέρνερ, Άντριου Τέιλορ, Κάουι, Γουΐτιγχαμ, Γκούναρσον, Μέισον, Ζεστέντ, Κένι Μίλερ.
Λίβερπουλ: Ρέινα, Γκλεν Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ (87' Κάραγκερ), Χοσέ Ενρίκε, Χέντερσον (58' Μπέλαμι), Τσάρλι Άνταμ, Τζέραρντ, Ντάουνινγκ, Λουΐς Σουάρες, Κάρολ.