Στην Ουκρανία για να υπογράψει ο Μανωλάς

Παίκτης της Ντιενπρ θα είναι από αύριο και τυπικά ο Κώστας Μανωλάς. Οι διαπραγματεύσεις με τον ουκρανικό σύλλογο ολοκληρώθηκαν και ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στη μακρινή χώρα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα έχει ισχύ για 3.5 χρόνια και θα είναι κυριολεκτικά... χρυσό.
Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από τις συνομιλίες ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός θα πάρει άμεσα 500.000 ευρώ ως πριμ μεταγραφής, ενώ για κάθε χρόνο συμβολαίου του θα αμείβεται με 550.000 ευρώ.
Το ποσό των 300.000 ευρώ θα βάλει στο ταμείο της η Ενωση. Με αυτό τον τρόπο δεν βγαίνει καθόλου ζημιωμένη, καθώς ο νεαρός διεθνής παίκτης έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι για να μεταγραφεί σε ομάδα της αρεσκείας του.
Οι Ουκρανοί ζήτησαν από το ξεκίνημα των συνομιλιών να εντάξουν άμεσα τον παίκτη στο δυναμικό τους, καθώς στην χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης είναι σε ισχύ η μεταγραφική περίοδος, μιας κι ακόμη δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της χώρας το οποίο δεν διεξάγεται τους χειμερινούς μήνες. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι άνθρωποι της Ντιενπρ αποφάσισαν να κάνουν τώρα την κίνησή τους για την απόκτηση στου Κώστα Μανωλά.
Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί ότι το 30% του ποσού θα μπει στο ταμείο του Θρασύβουλου, απ' όπου τον απέκτησαν οι «κιτρνόμαυροι», ενώ ένα σημαντικό ποσό θα πάρουν και οι μάνατζερ που «μπήκαν στη μέση».
Ήδη ο πρόεδρος της εταιρείας, Ανδρέας Δημητρέλος, έδωσε άδεια στον νεαρό αμυντικό και τελευταίος έβγαλε εισιτήρια για να μεταβεί στην Ουκρανία με τον θείο του, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ