Άφαντος ο Κεϊτά, δεν πήγε να απολογηθεί

Στα... όριά της έχει φτάσει τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα ο Πολ Κεϊτά. Ο Σενεγαλέζος μέσος του «Αγιαξ της Ηπείρου» ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί χθες το πρωί στα γραφεία της ομάδας για το γεγονός ότι δεν δίνει το «παρών» στις προπονήσεις του συλλόγου τις τελευταίες ημέρες, αλλά δεν εμφανίστηκε καν(!), με συνέπεια να... αναζητείται από τους ανθρώπους του ΠΑΣ.
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Ιωαννίνων Γιώργος Χριστοβασίλης χειρίζεται αποκλειστικά το παραπάνω ζήτημα και η αλήθεια είναι ότι σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα για τα "καπρίτσια" του Κεϊτά, ο οποίος έχει "εξαφανιστεί" και κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται.
Το θέμα είναι ότι ο Κεϊτά δεν έχει να... λαμβάνει χρήματα από τον ΠΑΣ, δεν του οφείλονται δηλαδή λεφτά, ώστε να "πατήσει" στο συγκεκριμένο γεγονός και να δικαιολογείται εν μέρει η συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2015 και στις τάξεις του "Αγιαξ" σκέφτονται μέχρι και την καταγγελία της σύμβασης για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από πλευράς του Σενεγαλέζου.
Οπως και να έχει τις αμέσως προσεχείς ημέρες, θα αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ εξαιτίας της αδικαιολόγητης στάσης του Κεϊτά δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα.
sentragoal.gr