«Χαστούκι» σε Ρόμα, νίκη για Νάπολι

Η Ρόμα γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Σιένα στην Τοσκάνη ενώ η Νάπολι πήρε τη νίκη απέναντι στην Κιέβο με 2-0. Στο «Αρτέμιο Φράνκι», η Ρόμα είχε την κατοχή της μπάλας αλλά ένα χαζό πέναλτι του Σίμον Κιάερ της στοίχισε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Δανός αμυντικός που αντικατέστησε τον τραυματία Ζουάν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ανέτρεψε στο 51' τον Ντέστρο. Ο Στεκέλενμπουργκ αν και έπεσε στην σωστή γωνιά δεν κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι του Εμανουέλε Καλάιο.
Οι «τζιαλορόσι» πίεσαν για την ισοφάριση αλλά στο 81' ο Πέγκολο σταμάτησε το βολέ του Μπορίνι και κράτησε τη νίκη για την Σιένα.
Στο «Σαν Πάολο» η Νάπολι έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε αγώνων χωρίς νίκη καθώς επικράτησε με 2-0 της Κιέβο χάρη στους Ουρουγουανούς της σταρ. Οι «παρτενοπέι» προηγήθηκαν με την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς καθώς ο Μιγκέλ Ανχελ Μπρίτος με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ πέτυχε στο 15' το παρθενικό του γκολ με την φανέλα της Νάπολι.
Στο 38' ο Εντισον Καβάνι ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Στέφανο Σορεντίνο και πέτυχε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Πλέον η Νάπολι έχει 34 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Ρόμα.
sentragoal.gr