Πήρε βαθμό ο ΠΑΣ, έχασε Ζαραδούκα

Πολύτιμο βαθμό εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και της μάχης για παραμονή πήρε το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Πανιώνιο χωρίς τέρματα. Η ομάδα των Ιωαννίνων όμως στάθηκε άτυχη, αφού θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιάννη Ζαραδούκα για τους επόμενους έξι μήνες. Ο διεθνής αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστών κάτι που σημαίνει πως θα χάσει εκτός από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή του στο Euro 2012!
Έναν βαθμό τον οποίο ο ΠΑΣ οφείλει εν πολλοίς στον Φώτη Κηπουρό, που "κατέβασε ρολλά" για ακόμη μία φορά λέγοντας πολλές φορές όχι στους κυανέρυθρους. Οι γηπεδούχοι είχαν σαφώς περισσότερες ευκαιρίες από τους φιλοξενούμενους αλλά ατύχησαν πέφτοντας πάνω στον κίπερ της ομάδας των Ιωαννίνων. (photo από sport24.gr)
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος: Σιδεράκης, Πετκάκης (46' Μενδρινός), Σιόβας, Κούρντι, Πιερ, Ρόκας, Σάμαρης, Όμο, Αμπντουλάγιεφ (69' Αντούνες), Κούτσι, Σκέμπρι (81' Ντιμπαλά).
ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Μιχαήλ, Κώτσιος, Ντάσιος, Ανδράλας (69' Μπακαγιόκο), Ζαραδούκας (27' λ.τρ. Βάντερσον), Γεωργίου, Πατσατζόγλου, Μπεσέρα (65' Σκούφαλης), Βίλα, Ζαμπρέλα.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο.