Θετικός για παραμονή ο Κόουλ

Θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στο Γαλλικό πρωτάθλημα και τη Λιλ και τη νέα σεζόν εμφανίζεται ο Τζο Κόουλ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Γαλλικής ομάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την έως τώρα εμπειρία του στο Γαλλικό πρωτάθλημα και υπογράμμισε πως θα αποφασίσει στο τέλος της σεζόν για το αν θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στους πρωταθλητές Γαλλίας.
Αρχικά, ο Άγγλος επιθετικός τόνισε: «Η Λιλ έχει πλάνο και το διαπιστώνω όταν συζητώ με τους ανθρώπους της ομάδας. Οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν την ομάδα σε επιτυχίες. Νομίζω πως το αργότερο σε πέντε χρόνια θα μιλάμε για τη Λιλ ως μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με ένα εξαιρετικό γήπεδο και εξαιρετικές εγκαταστάσεις».
Σχετικά με το αν θέλει να παραμείνει στη Λιλ και τη νέα σεζόν τόνισε: «Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες. Στην έως τώρα καριέρα μου, δεν σκεφτόμουν το μέλλον, όσο έπαιζα. Έχω δει αρκετούς παίκτες να κοιτούν το μέλλον και να χάνουν το παρόν. Μετά το τελευταίο ματς της σεζόν θα συζητήσω με την οικογένειά μου και θα αποφασίσω».