Πιθανόν να επεκταθεί ο δανεισμός του Ανρί

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε πως ίσως προσπαθήσει να επεκτείνει τον δανεισμό του Τιερί Ανρί στην Αρσεναλ από τους Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς. Βάση της αρχικής συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Γάλλος άσος έχει το δικαίωμα να παίξει σε άλλα δύο παιχνίδια των «κανονιέρηδων» πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ. Κόντρα στην Σάντερλαντ την επόμενη εβδομάδα και με τη Μίλαν (15/02) για το Champions League. Ο τεχνικός της Αρσεναλ δήλωσε πως δεν έχει ακόμα μιλήσει με τους ιθύνοντες των Ρεντ Μπουλς αλλά επεσήμανε πως κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί.
«Ακόμα δεν το έχω ψάξει αλλά ίσως τον κρατήσουμε για δύο ακόμα εβδομάδες μάξιμουμ». Εφόσον γίνει κάτι τέτοιο ο Ανρί θα προλάβει ένα ματς Κυπέλλου και το κυριότερο το ντέρμπι του βορείου Λονδίνου με την Τότεναμ στις 26/2.
Κατά τα άλλα ο Ανρί σημείωσε το τελευταίο γκολ της Αρσεναλ στο 7-1 επί της Μπλάκμπερν και έφτασε τα 228 τέρματα με την φανέλα των «κανονιέρηδων» στην τελευταία «προγραμματισμένη» εμφάνιση του στο «Emirates».
Ο Βενγκέρ έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του: «Δεν μπορώ να σας πω με ποσοστά πόσο έχει βοηθήσει την ομάδα αλλά η συνεισφορά του είναι πολύ θετική και όλοι ζητάνε τις συμβουλές του στην ομάδα για να μαθαίνουν. Τον σέβονται».
sentragoal.gr