Γκούλιτ: «Έχει προβάδισμα η Γιούβε»

Τη Γιουβέντους έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Σκουντέτο ο Ρουντ Γκούλιτ σε σημερινές του δηλώσεις. Ο παλαίμαχος άσος της Μίλαν σε σημερινές του δηλώσεις τόνισε ότι οι "μπιανκονέρι" έχουν τον πρώτο λόγο, χωρίς βέβαια να ξεγράφει τους "ροσονέρι". «Νομίζω πως η Γιουβέντους έχει το προβάδισμα στην κούρσα του πρωταθλήματος, αν και η Μίλαν παραμένει πάντα μια σπουδαία και επικίνδυνη ομάδα», ήταν τα λόγια του αποδίδοντας ένα μέρος της καλής πορείας της "Βέκια Σινιόρα" στο καινούριο γήπεδό της.
«Το καινούριο στάδιο έχει δημιουργήσει μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της και αυτό φαίνεται. Πάντως τα απαρχαιωμένα Ιταλικά γήπεδα είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το πρωτάθλημα της χώρας υπολείπεται εκείνου της Αγγλίας», ανέφερε.
Πάντως, ο 50χρονος πρώην ποδοσφαιριστής αστειευόμενος μίλησε και για τον Αντόνιο Κόντε και για το άγχος που βιώνει στον πάγκο της "Γιούβε", λέγοντας: «Ο Κόντε θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεχτικός. Το στρες που βιώνει στον πάγκο μπορεί να τον κάνει να χάσει ξανά τα μαλλιά του».