Δημητρόπουλος-ΠΑΣ 1-1!

Παλικαρίσιο βαθμό πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Τετάρτης καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό. Αρνητικοί πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο διαιτητής Δημητρόπουλος και ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού Σουμπίνιο. Ο μεν πρώτος διότι εφηύρε πέναλτι με αποτέλεσμα να δεχθεί τέρμα ο ΠΑΣ (41') και ο δε δεύτερος διότι (με κυριότερη τη φάση του πέναλτι) έπεφτε συνεχώς εκβιάζοντας πέναλτι και φάουλ.
Στην υπόλοιπη εικόνα του αγώνα, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς θεάματος και φάσεων. Στην επανάληψη, ο ΠΑΣ "ανέβασε" κατακόρυφα στροφές με αποτέλεσμα να πάρει τη πρωτοβουλία των κινήσεων και να φτάσει πολλές φορές μία ανάσα από την επίτευξη κάποιου τέρματος. Τέρμα που τελικά ήρθε με κοντινό σουτ του Κυριάκου στο 88ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έχασαν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ναπολεόνι στις καθυστερήσεις όταν η μπάλα μετά από αρκετές προσπάθειες "βρήκε" το δοκάρι. (photo από onsports.gr)
Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Τόμας, Μαχαίρας, Μελισσάς, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Φαβάλι (92' Παπαδόπουλος), Πόποβιτς (63' Κουτσόπουλος), Σουμπίνιο, Βασιλείου (49' Ναπολεόνι).
ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (46' Κυριάκος), Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Λίλα (74' Ζαμπρέλα), Ντε Βινσέντι, Πάντος, Μπεσέρα, Γεωργίου (58' Μπακαγιόκο), Βίλα.