Πέρασε η Μαρσέιγ!

Όπως και στον πρώτο αγώνα, όταν ο Αγιού έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με γκολ στο 93΄ έτσι και σήμερα στο Σαν Σίρο η Μαρσέιγ πήρε την πρόκριση έναντι της Ίντερ στις καθυστερήσεις, παρότι έχασε 2-1. Οι Γάλλοι “χτύπησαν” στο 92΄ με τον Μπραντάο στη μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία τους. Ένα γκολ που έκανε τη διαφορά σε ένα μέτριο αγώνα, που φαινόταν πως θα πάει στην παράταση.
Με τη δύναμη της έδρας και με πάθος μπήκε στον αγώνα η Ίντερ που πλησίασε στο γκολ στο 8ο λεπτό με τον Σνάιντερ να σουτάρει μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά τα σώματα των αμυντικών της Μαρσέιγ έδιωξαν λίγο πριν τη γραμμή, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μιλίτο προσπάθησε με το στήθος να κερδίσει τον Μανταντά στέλνοντας όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Από το σημείο εκείνο οι Γάλλοι ισορρόπησαν. Έκλεισαν τους χώρους και με αρκετές καθυστερήσεις έκοψαν το ρυθμό των “νερατζούρι” που ως το τέλος του ημιχρόνου δεν κατάφεραν να απειλήσουν.
Η είσοδος των Πατζίνι και κυρίως του Όμπι έδωσε ενέργεια στους παίκτες του Ρανιέρι που έγιναν απειλητικοί και τελικά δικαιώθηκαν από τον Μιλίτο στο 75΄ που ήταν στο κατάλληλο σημείο μετά από κόρνερ της ομάδας του και μετα κόπων και βασάνων άνοιξε το σκορ. Η Μαρσέιγ προσπάθησε να σώσει την κατάσταση και να πάει τουλάχιστον στην παράταση. Μια μεγάλη μπαλιά βρήκε τον Μπραντάο (είχε μπει στο 88΄) που αρχικά πήρε τη διεκδίκηση με το Λούσιο, όπου ίσως έκανε φάουλ, και εν συνεχεία σούταρε με την μπάλα να κοντράρει στον Σάμουελ αιφνιδιάζοντας τον Ζούλιο Σέσαρ και έγραψε το 1-1. Η Ίντερ κατόρθωσε απλά να πάρει τη νίκη με εύστοχο πέναλτι του Πατζίνι στο 95΄ σε μια φάση όπου αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των Μαρσεγέζων.