Ισόπαλο το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης

Η Γαλατάσαράι πήρε ισοπαλία με 2-2 από την Φενέρμπαχτσε μέσα στο "Σουκρού Σαράτσογλου" και διατηρήθηκε με +9 στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 πολύ νωρίς, χάρη στα τέρματα των Μουσά Σο στο 10' και Αλέξ στο 15', ενώ στο 36' μείωσε ο Γιόχαν Ελμάντερ. Στο 83' ο Χακάν Μπαλτά ισοφάρισε για το τελικό 2-2 και η Γαλατάσαράι είναι πλέον πάρα πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.
Μένουν ακόμη 3 αγωνιστικές, αλλά ακολουθούν τα play-offs, με τους 4 πρώτους να παίζουν μεταξύ τους μέσα-έξω (6 αγωνιστικές), ξεκινώντας με τους μισούς βαθμούς από όσους έχουν μαζέψει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν Ντεμιρέλ, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Σερντάρ Κεσιμάλ, Γιόμπο, Ζίγκλερ, Κρίστιαν Μπαρόνι, Εμρέ Μπελόζογλου, Μεχμέτ Τοπούζ (85' Μπιανβενού), Στοχ (63' Σελτσούκ Σαχίν), Αλέξ (78'΄Ντιά), Μουσά Σο.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Ουϊφαλούσι, Σεμίχ Καγιά, Χακάν Μπαλτά, Σελτσούκ Ινάν, Φελίπε Μέλο, Ενγίν Μπαϊτάρ, Εμρέ Τσολάκ (65' Αϊντίν Γιλμάζ), Νετσατί Ατές (67' Μπάρος), Ελμάντερ (87' Ριέρα). sport24.gr