Δεύτερη σερί νίκη ο ΠΑΣ

Άλλη μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε μέσα σε λίγες ημέρες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν ο Λεβαδειακός, του οποίου επικράτησε στους "Ζωσιμάδες" το μεσημέρι της Κυριακής με 2-0. Έτσι η ομάδα των Ιωαννίνων έφτασε στους 24 βαθμούς και συνεχίζει να ελπίζει για τη σωτηρία της. Το σκορ άνοιξε ο συνήθης ύποπτος Λεάντρο Μπεσέρα στο 22ο λεπτό με τρομερό σουτ-βολίδα πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο τέρμα. Ο Αργεντίνος -που ήταν για ακόμη ένα ματς ο κορυφαίος της ομάδας του- αστόχησε και σε πέναλτι στο 50', το οποίο κέρδισε ο Γιώργος Ντάσιος. Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ στο 61'.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τον έλεγχο του αγώνα και την κυκλοφορία της μπάλας, διατηρώντας παράλληλα την εδαφική περιοχή έναντι των Βοιωτών. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 18' μετά από κόκκινη (δύο κίτρινες) που αντίκρισε ο Αλεξίου. (photo από sport24.gr)
ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (Ζαμπρέλα 73'), Λίλα, Πάντος, Πάντος (Μπακαγιόκο 79'), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Μπεσέρα (Ανδράλας 67'), Βίλα.
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Τομάς, Βιάνα, Σουμπίνιο (Ζαουί 71'), Αλεξίου, Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος (Κόρμπος 46'), Μαχαίρας, Μουλόπουλος (Μελισσάς 65'), Παπαδόπουλος.
Την Τετάρτη σε εξ αναβολής ματς από την ένατη αγωνιστική, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό.