Στο τέλος της σεζόν εξελίξεις στην εθνική Αγγλίας

Υπομονή ως το τέλος της σεζόν θα πρέπει να κάνουμε για να μάθουμε τον νέο μάνατζερ της εθνικής Αγγλίας. Από τη μέρα που έφυγε ο Fabio Capello δεν έχουν υπάρξει σημαντικές εξελίξεις σε αυτό το θέμα, πέρα από τον ορισμό του Stuart Pearce ως υπηρεσιακού, και φαίνεται πως θα αργήσουν και να υπάρξουν. Την είδηση αυτή γνωστοποίησε ο Alex Horne, γενικός γραμματέας της FA, με δηλώσεις του στο BBC Sport.
"Εννοείται πως έχουμε λίστα. Μιλάμε τακτικά γι’ αυτό. Η απόφαση θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της σεζόν. Πολλοί μάνατζερ από τη λίστα εργάζονται και δε θέλουμε να διακόψουμε τη δουλειά τους. Νομίζω πως όλοι παίρνουμε το χρόνο μας και θα προσπαθήσουμε να βεβαιωθούμε πως δεν είμαστε εγκλωβισμένοι σε ένα χρονοδιάγραμμα".
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Stuart Pearce, τον άνθρωπο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, Ο ίδιος ο 49χρονος μετά το φιλικό με την εθνική Ολλανδίας είχε δηλώσει πως είναι προσωρινός, όμως, ο Horne δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μονιμοποίησής του: "Το έχει κάνει ξεκάθαρο, αν τελικά θέλουμε να συνεχίσει θα είναι πολύ χαρούμενος. Τα έχει πάει πολύ καλά αυτή τη βδομάδα και μπορούμε να διακρίνουμε τον ενθουσιασμό του. Ανυπομονεί για τη ευκαιρία του".
englishfootball.gr