“Δεν ξέρω αν θα χαιρετήσω τον Πεπ”

Αυτή τη στιγμή την περιμένουν πολλοί... Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Πεπ Γκουαρδιόλα θα πατήσουν το χόρτο του Σαν Σίρο και θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση του ενός προς τον άλλον.
Το μεγάλο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγεται απόψε και οι δύο άνδρες θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα. Ειδικά μετά τα όσα έγραψε ο Σουηδός επιθετικός στο βιβλίο που εξέδωσε πριν από μερικούς μήνες και υβρίζει τον προπονητή της Μπαρσελόνα, η συμπεριφορά τους θα έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Ο Ιμπραΐμοβιτς ρωτήθηκε για το αν θα δώσει το χέρι του στον Γκουαρδιόλα και απάντησε: “Δεν ξέρω. Ό,τι έγινε, έγινε. Αν εγώ και ο Γκουαρδιόλα έχουμε πρόβλημα ο ένας με τον άλλον; Αυτός έχει τα δικά του κι εγώ τα δικά μου. Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν”.
Σχολιάζοντας τη δήλωση του πρώην προέδρου των μπλαουγκράνα, Χουάν Λαπόρτα, ότι η απόκτηση του Σουηδού σέντερ φορ ήταν λάθος, ο Ζλάταν απάντησε: “Δεν το είπε αυτό όταν υπογράφαμε τα συμβόλαια...”.
Ωστόσο στο τέλος είχε μόνο καλά λόγια για την πρώην ομάδα του: “Η Μπαρσελόνα και ο Μέσι θα τα πήγαιναν εξαιρετικά αν έπαιζαν στο ιταλικό πρωτάθλημα. Καμία άλλη ομάδα στον κόσμο δεν έχει τόση ποιότητα όσο αυτή. Ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης”.