Έχασε ο ΠΑΣ από τη Δόξα

Με ένα γρήγορο γκολ του Κυβελίδη η Δόξα Δράμας νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και συνεχίζει να ελπίζει, όσο μπορεί, σε παραμονή, ενώ οι Γιαννιώτες παρέμειναν στη γραμμή του υποβιβασμού.
Όλα κρίθηκαν στο 7` όταν ο Κώτσιος έκανε ένα μοιραίο λάθος έξω από την περιοχή, ο Κυβελίδης σκόραρε και ο ΠΑΣ έδειχνε οτι ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Οι Γιαννιώτες είχαν τις ευκαιρίες, είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης.
Γρήγορα η Δόξα

Οι "μαυραετοί" αιφνιδίασαν τους Γιαννιώτες, καθώς στο 7` ο Κυβελίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κώτσιου και άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια αντέδρασαν, είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Δόξας. Το ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια μεγάλη φάση, με τον ΠΑΣ να έχει κάνει και μια αναγκαστική αλλαγή, καθώς στο 26` ο Μιχαήλ μπήκε στη θέση του τραυματία Βάντερσον.
Καλύτερα ο ΠΑΣ

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη μπήκαν πιο δυνατά στο β` μέρος και στο πρώτο 15λεπτο σε τρεις περιπτώσεις, μια φορά με τον Κώτσιο και άλλες δυο με τον Λίλα έφτασαν κοντά στο 1-1, χωρίς να το καταφέρουν. Οι πολλές διακοπές επηρέασαν τον ρυθμό του αγώνα, ο ΠΑΣ πίεζε όσο μπορούσε στο τέλος, αλλά η Δόξα άντεξε και συνεχίζει να παλεύει να μείνει στην κατηγορία.
Οι συνθέσεις:
Δόξα Δράμας: Ρόκα (75' λ.τρ. Δάφκος), Τριποτσέρης, Βέρτζος, Ρούτσης, Κάπελ (46' Παπαδόπουλος), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Ουέλινγκτον, Κυβελίδης (86' Αμπουαμπακάρι).
ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Βάντερσον (26' λ.τρ. Μιχαήλ), Πατσατζόγλου (46' Τζημόπουλος), Πάντος, Κώτσιος, Λίλα, Γεωργίου, Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Μπακαγιόκο (46'Κυριάκος).
sportdog.gr