Τους παίρνουν με τις… Παπα-πέτρες!

Τo μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά λέει ο λαός, ρήση που ταιριάζει γάντι στον Τάσο Παπαπέτρου, η διαιτησία του οποίου προκάλεσε έκρηξη στη Λάρισα. Ο πατέρας του, Γιάννης, είχε σφυρίξει -μεταξύ άλλων- και ένα ιδιαίτερα επεισοδιακό ντέρμπι!
Έξαλλοι είναι στη Λάρισα με τη διαιτησία του Αναστάσιου Παπαπέτρου στο ματς της 19ης αγωνιστικής της Football League κόντρα στον Πανσερραϊκό! Τα Λιοντάρια βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 74' στην «AEL FC ARENA» και αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς λίγο νωρίτερα ο διαιτητής Παπαπέτρου είχε αποβάλει άδικα τον Γκρούμπιεσιτς για χτύπημα στον Γουμάγια, ο οποίος εμφανώς έκανε θέατρο.
Η φάση που έκανε όλο το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ και τον Κώστα Πηλαδάκη να φτάσουν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο και να ξεσπάσουν στον 4ο διαιτητή ήταν ένα οφσάιντ που υπέδειξε ο επόπτης Δανέζης μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ, το οποίο δεν πήρε πίσω ο Παπαπέτρου, ο οποίος έκανε γνωστό το όνομά του με ένα επεισοδιακό παιχνίδι...
Τελικά κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία. Ο σκύλος θυμήθηκε κάτι, το έψαξε και σας το παρουσιάζει...
Ο Παπαπέτρου, για τον οποίο φωνάζει και ωρύεται η Λάρισα, είναι γιος ενός παλαιότερου ρέφερι! Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαπέτρου, τις διαιτησίες του οποίου θυμούνται αρκετοί φίλαθλοι τη δεκαετία του 90! Τα σφυρίγματά του στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός το 1998 έχουν μείνει στην ιστορία. Στο επεισοδιακό ματς δόθηκε πέναλτι στον Γκόγκιτς, δεν μέτρησε γκολ του "Δικεφάλου" και το παιχνίδι διακόπηκε στο 82΄ με το σκορ στο 1-2 υπέρ των ερυθρόλευκων. Σημειωτέον ότι δεν συνεχίστηκε ποτέ!
ΠΗΓΗ: sportdog.gr