Το Campion.gr στο μουσείο της Εθνικής!

Αποστολή: Δημήτρης Νικολάου
Το μουσείο του Συλλόγου Φίλων της Εθνικής "Γαλανόλευκος Φάρος" επισκέφθηκε το Campion.gr! Ο "Γαλανόλευκος Φάρος" έχει μεταφέρει στο Πνευματικό Κέντρο του Παλαιού Φαλήρου από τις 24 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου τα εκθέματα του μουσείου που έχει δημιουργήσει στα Χανιά της Κρήτης με σκοπό ακόμη περισσότεροι φίλαθλοι να έχουν της ευκαιρία να τα δούνε από κοντά. 192 μοναδικά εκθέματα απίστευτης συλλεκτικής αξίας. Από τη ρέπλικα του Κυπέλλου της Πορτογαλίας και τις αμέτρητες φανέλες που φόρεσαν οι διεθνείς μας σε αγώνες μέχρι φόρμες, λάβαρα, κασκόλ της Εθνικής και τις μπάλες και τα εισιτήρια των αγώνων! Ένα μουσείο που δημιουργήθηκε με περίσσειο μεράκι και αγάπη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από τον "Γαλανόλευκο Φάρο" που με την ανιδιοτελή του αγάπη είναι ΠΑΝΤΑ στο πλευρό της Εθνικής μας σε όποιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος της Υφηλίου και αν αγωνίζεται!
Το Campion.gr στην επίσκεψή του στο μουσείο συνάντησε και δύο μέλη της χρυσής φουρνιάς της Εθνικής, της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004. Τον Νίκο Νταμπίζα και τον νυν αρχηγό Γιώργο Καραγκούνη. Και οι δύο ήταν εντυπωσιασμένοι από το μουσείο και τα εκθέματα που είδαν. Επίσης εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία της Εθνικής μας ομάδας το καλοκαίρι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας για το Euro 2012.
Τον χώρο του μουσείου έχουν επισκεφθεί αμέτρητοι φίλαθλοι δηλώνοντας τον θαυμασμό τους και έπεται συνέχεια. Απολαύστε και το φωτορεπορτάζ (κάντε κλικ για μεγέθυνση):