Δεν θέλει Premier League o Messi

Δύσκολα θα δούμε τον Lionel Messi στην Premier League, όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε μέσω του Sky Sports. Μπορεί ο Αργεντίνος να παρακολουθεί το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα αγωνιστεί και μία μέρα σε αυτό, αν είναι στο χέρι του, καθώς το μυαλό του είναι μόνο στην Barcelona, στην οποία τόνισε πως θα ήθελε να μείνει ως το τέλος της καριέρας του.
"Είναι ένα πρωτάθλημα που μου αρέσει. Έχω φίλους που παίζουν εκεί και το παρακολουθώ όποτε μπορώ. Μου αρέσουν παίκτες όπως ο Kun Aguero και ο Rooney. Η αλήθεια είναι πως η σκέψη μου είναι να μείνω στη Barcelona για πάντα και να ολοκληρώσω εκεί την καριέρα μου. Μου αρέσει να το λέω, αλλά δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στο μέλλον. Αν, όμως, εξαρτάται από μένα, τότε θα ήθελα να μείνω στην Barcelona".
Στη συνέχεια στάθηκε στο σχόλιο του Wayne Rooney στο Twitter μετά από το 7-1 της Barcelona επί της Bayer Leverkusen. Ο Αργεντίνος επιθετικός πέτυχε πέντε τέρματα σε αυτό το παιχνίδι και έτσι ο ποδοσφαιριστής της Manchester United έγραψε πως είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, για το οποίο τον ευχαρίστησε ο Messi. "Ήταν πολύ ωραίο αυτό που είπε ο Rooney για μένα. Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο Rooney, πολλοί παίκτες ακόμα έκαναν σχόλια μετά το παιχνίδι, στο οποίο πέτυχα πέντε γκολ. Τους ευχαριστώ και η στήριξη των συναδέλφων μου με κάνει χαρούμενο, ειδικά όταν έρχεται από παίκτες κορυφαίου επιπέδου όπως ο Rooney".
englishfootball.gr