Άλμα τετράδας η Νιουκάσλ

Στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας επέστρεψε η Νιουκάσλ, εκμεταλλευόμενη με τη νίκη της με 2-0 επί της Μπόλτον, την εντός έδρας ήττα της Τότεναμ από τη Νόριτς (1-2). Οι «ανθρακωρύχοι» μπορεί να δυσκολεύτηκαν στο «Σεν Τζέιμς Παρκ» απέναντι στους Γούντερερς, που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, αλλά εν τέλει κατάφεραν να λυγίσουν την αντίστασή τους.
Ο Χατέμ Μπεν Αρφά στο 53’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να έρθει ένα 10λεπτο αργότερα ο Παπίς Σισέ να σφραγίσει τη νίκη τους.
Την ίδια ώρα η Τότεναμ πάθαινε ζημία μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» από τη Νόριτς. Τα «καναρίνια» προηγήθηκαν στο 13’ με τον Πίλκινγκτον, αλλά τα «σπιρούνια» αντέδρασαν και στο 33’ ισοφάρισαν με τον Ζερμέν Ντεφό.
Παρόλα αυτά, η Νόριτς δεν το έβαλε κάτω και σε αντεπίθεση έξι λεπτά μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα σκόραρε εκ νέου με τον Μπένετ, γκολ που ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη στο παιχνίδι.
Με τον συνδυασμό των δυο αυτών αποτελεσμάτων οι δυο ομάδες θα μοιράζονται πλέον την τέταρτη θέση με 59 βαθμούς αμφότερες. Τους ακολουθεί με 57 βαθμούς η Τσέλσι, που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Φούλαμ εκτός έδρας.
Στην έβδομη θέση φαίνεται να εδραιώνεται η Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» διέσυραν με 4-0 τη Σάντερλαντ.