Πόσο έκπληξη ήταν το διπλό του ΠΑΣ στην Τούμπα;

Μεγάλο το διπλό του ΠΑΣ. Κι επειδή στην Ελλάδα η καχυποψία μια ζωή πάει σύννεφο και οι πονηροί του ρηχού νερού περισσεύουν, θα ρωτήσουμε κάτι απλό.
Ήταν έκπληξη που ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε διπλό στην Τούμπα;
Ή μήπως εξαρχής ήταν δύσκολο να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον ΠΑΣ;
Ξέρετε από πότε έχει να κάνει άσο στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ; Από τον… Γενάρη! Γιατί, λοιπόν, να προκαλέσει εντύπωση το διπλό του ΠΑΣ; Ειδικά από την στιγμή που η ομάδα των Ιωαννίνων καίγεται, επί Αναστασιάδη ο ΠΑΣ έχει ανέβει σαφώς σε απόδοση, ενώ ο Δικέφαλος έχει τόσες σοβαρές ελλείψεις.
Συν τοις άλλοις ο ΠΑΟΚ, όπως είπαμε, έχει να σταυρώσει νίκη στην Τούμπα πάνω από δυο μήνες, ενώ και ο Άγγελος όσο να’ ναι γνωρίζει την ψυχολογία του Δικεφάλου και πώς να κτυπήσει σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι για τα Γιάννενα.
Ο ΠΑΟΚ έχει βγει εκτός Ευρώπης απ’ όταν μπήκε το νέο έτος, εκτός Κυπέλλου (και στις δύο διοργανώσεις με ήττες εντός έδρας τον Φλεβάρη, από Ουντινέζε και Ατρόμητο αντίστοιχα), ενώ έχασε και τους δυο κορυφαίους του παίκτες, τον Κοντρέρας και τον Βιεϊρίνια (μαζί με τον Γκαρσία και τον Σαλπιγγίδη είναι οι κορυφαίοι της ομάδας). Παράλληλα, έφυγε ο Ζαγοράκης, ενώ υπάρχει χοντρό θέμα με την παραμονή Μπόλονι. Και την ίδια στιγμή είναι εξασφαλισμένη η είσοδος στα play off.
Τα λέμε όλα αυτά επειδή ο ΠΑΟΚ δεν είναι δα και καμία Μπαρσελόνα για να αποτελεί έκπληξη η ήττα, ενώ και τα Γιάννενα μπήκαν για να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους στον αγωνιστικό χώρο.
Δείτε τι αποτελέσματα έχει φέρει εντός έδρας ο Δικέφαλος τον τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα:
21 Ιανουαρίου: ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 1-0
5 Φεβρουαρίου: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-2
19 Φεβρουαρίου: ΠΑΟΚ – Άρης 0-0
10 Μαρτίου: ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-3
1 Απριλίου: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
Συνολικά, φέτος μέσα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχει κάνει 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Ένα παιχνίδι κερδίζει, ένα δεν κερδίζει δηλαδή. Στο γήπεδο του έχει πάρει 24 πόντους, ενώ εκτός έδρας 22 β.!!! Από πού κι ως πού έκπληξη, λοιπόν;
sportdog.gr