Champions League Προημιτελικά

Απόψε θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια που θα αγωνιστούν στους «4» του Champions League με την ολοκλήρωση των δυο τελευταίων αγώνων της προημιτελικής φάσης. Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι είναι οι δύο ομάδες που περιμένουν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο της πρόκρισης.
Ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει με στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, καθώς η νίκη με 3-0 που πέτυχε στην Κύπρο η Ρεάλ, επιβεβαίωσε αυτό που όλοι ήξεραν, ότι η «βασίλισσα» ήταν το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.
Στον αγωνιστικό τομέα, δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Μουρίνιο ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του και τον Ντι Μαρία. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς τους Σολωμού, Ολιβέιρα και Τρισκόφσκι που είναι τραυματίες. Επιστρέφει από τιμωρία ο Μαντούκα.
Τέλος η Τσέλσι θα υποδεχθεί την Μπενφίκα στο Στάμφορντ Μπριτζ με τους «μπλε» να βρίσκονται με το ένα πόδι στον ημιτελικό, αφού επικράτησαν με 1-0 στη Λισαβόνα. Εξαιρετικά αμφίβολοι για τους γηπεδούχους είναι οι Νταβίντ Λουίς και Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο προπονητής των «Αετών», Ζόρζε Ζεσούς, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Εζέκιελ Γκαράι, Μιγκέλ Βιτόρ και Ζαρντέλ.
Το πρόγραμμα:
Ρεάλ Μαδρίτης-ΑΠΟΕΛ (3-0)
Τσέλσι-Μπενφίκα (1-0)