Ρελάνς στις εντυπώσεις ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο «μεγάλος» νικητής στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιου, που αν και φιλικό είχε αρκετή ένταση και νεύρα. Με νίκη έκλεισε την σειρά των φιλικών του στην Νάουσα η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε με σκορ 2-0 του Πανιωνίου, δείχνοντας πως δεν τους «έριξε» ψυχολογικά η τεσσάρα από την Βέροια.
Το σκορ άνοιξε στο 19' όταν μετά από σέντρα του Λίλα ο Κουλοχέρης έκανε λάθος απόκρουση της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το 2-0 έγινε στο 36' με τον Ντε Βισέντι να σουτάρει από μακριά έναν... κεραυνό που αιφνιδίασε τον Ανέστη, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.
Αρνητικό στην αναμέτρηση ήταν τα πολλά νεύρα, καθώς αρχικά στο 26' ο Βίλα και ο Μενδρινός είχαν επεισόδιο, ενώ στο 64' το ματς πήγε να ξεφύγει εκ νέου. Ο Κεϊτά έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Σάμαρη, με τον Αραβίδη να επιτίθεται στον Σενεγαλέζο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα: Μπαμπανιώτης (76' Φέγκρους), Ντάσιος (60' Γανωτής), Ρουμπουλάκου (60' Πάντος), Τζημόπουλος (60' Οικονόμου), Κολοβέτσιος (60' Μιχαήλ), Λίλα (60' Κεϊτά) Αυγενικού (60' Πατσατζόγλου), Ντε Βινσέντι (60' Γεωργίου), Κοροβέσης (60' Παππάς), Τοπούζης (60' Γιάκος), Βίλα (60' Τζάνης).
Πανιώνιος: Ανέστης (59' Γιαννακόπουλος), Κούρντι, Κούρος (46' Ρόκας), Κουλουχέρης (46' Λαμπρόπουλος) Αυλωνίτης, Γιαννούλης (59' Ανδράλας), Μενδρινός (46' Γουνδουλάκης), Μιλοβάνοβιτς (46' Σάμαρης), Όκουε (59' Δρόσος), Ντούνης (59' Σμυρλής 80' λ.τρ. Σταυροθανασόπουλος), Αραβίδης.
gazzetta.gr