Ο αγώνας του Χριστόπουλου να κρατήσει τον Ντε Βινσέντι

Να επιστρέψει στην πατρίδα του θέλει ο Ντε Βινσέντι σύμφωνα με δημοσίευμα του sport24.gr και οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα καθημερινά καταβάλουν προσπάθειες να τον μεταπείσουν χωρίς όμως να τα έχουν καταφέρει.
Επιστροφή στην βάση τους για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα οι οποίοι μετά το ρεπό της Τετάρτης επιστρέφουν σήμερα με διπλή προπόνηση και τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Χριστόπουλο να μην αντιμετωπίζει σχεδόν κανένα πρόβλημα.
Λέμε σχεδόν καθώς ο νεαρός τεχνικός έχει ένα σημαντικό θέμα να λύσει και αυτό δεν είναι άλλο από την διακαή επιθυμία του Ντε Βινσέντι από την ημέρα που επέστρεψε από την πατρίδα του να αφήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα ώστε να γυρίσει και πάλι στην Αργεντινή.
Όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι του ΠΑΣ και κυρίως ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χριστόπουλος έχουν πέσει πάνω στον μέσο της ομάδας των Ιωαννίνων προσπαθώντας να τον μεταπείσουν, να του αλλάξουν γνώμη και να παραμείνει στο σύλλογο.
Μέχρι και πρόταση ανανέωσης και επέκτασης του συμβολαίου του με καλύτερους οικονομικούς όρους του έχει προταθεί αλλά ο Αργεντίνος ήταν έως και σήμερα αρνητικός ακόμα και σε αυτό το ενδεχόμενο. Μάλιστα ο Ντε Βινσέντι, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο σημοσίευμα, δημιουργεί καθημερινά κάποια θέματα δείχνοντας ότι είναι εκτός του κλίματος της ομάδας και σίγουρα αν δεν βρεθεί γρήγορα μια λύση αυτό δεν θα κάνει καλό ούτε στον ΠΑΣ ούτε και στον ίδιο τον παίκτη.