Έπιασε κορυφή η Celtic στα Highlands

Του Μάνου Κασσωτάκη από το englishfootball.gr
Παρά τις απουσίες η Celtic πήρε μια πολύ πιο εύκολη απ ότι αναμενόταν- νίκη στο Caledonian επί της Inverness. Oι Bhoys μπήκαν πολύ δυνατά και μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά είχαν σημειώσει ένα γκολ, είχαν δύο δοκάρια ενώ στο 24’ έκαναν και το 0-2.
Το 0-3 έγινε 3 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τους Bhoys να είναι καταιγιστικοί και τον Tony Watt να σημειώνεται δύο γκολ, σε ένα παιχνίδι που έληξε με 4-2 υπέρ των πρωταθλητών, με την Inverness να αντιδρά αργά και αφού η Celtic είχε ρίξει το ρυθμό της.
Ο Neil Lennon έκανε έξι αλλαγές στην ομάδα που νίκησε στη Σουηδία τη Helsingborgs την Τετάρτη, με τους Kelvin Wilson, Victor Wanyama, Mikael Lustig, Paddy McCourt, Filipe Twardzik και τον 18χρονο Tony Watt στη βασική ενδεκάδα.
Οι Joe Ledley,Thomas Rogne, Beram Kayal, Scott Brown, Γιώργος Σαμαράς και Kris Commons έμειναν εκτός αποστολής.
"Παρά τις απουσίες έχουμε κατεβάσει ένα δυνατό σύνολο με τους Forrest και Bangura στον πάγκο” ήταν τα λόγια του Neil Lennon που τόνισε ότι κάνει καλό και περιμένει τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του, ευελπιστώντας ότι θα βρίσκεται από το βράδυ της προσεχής Τρίτης στους ομίλους του Champions League. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ.