Διασυρμός για Liverpool

Η Liverpool ήταν καλύτερη για ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μετά και την αποβολή του Daniel Agger υπέκυψε στην West Brom και το τελικό 3-0 θα μπορούσε ειδικά προς το τέλος του αγώνα να είχε διευρυνθεί ακόμα περισσότερο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ενδιαφέρον καθώς είχε δύο πέναλτι και δύο γκολ υπέρ της West Brom, ενώ στο πρώτο ημίχρονο η Liverpool είχε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει κάποιο τέρμα. Οι Baggies εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες και τη ροή του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τρίποντο στη φετινή Premier League, αφήνοντας τους “κόκκινους” στα κρύα του λουτρού.
Στο 43ο λεπτό έπειτα από κόρνερ της West Brom και απομάκρυνση του Skrtel, o Gera με ένα ασύλληπτο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Liverpool, κάνοντας με αυτό το τρόπο το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 63ο λεπτό ο Skrtel κάνει κι άλλο πέναλτι στον Long και αυτή τη φορά την εκτέλεση του ανέλαβε ο Peter Odemwingie που δεν αστόχησε κι έκανε το 2-0 για τους Baggies.
H West Brom έχασε μια κλασσική ευκαιρία με τον Morrison να αστοχεί από αρκετά πλεονεκτική θέση. Αυτό που δεν έκανε ο Morrison έκανε ο Lukaku στο 76ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Ridgewell και καρφωτή κεφαλιά του τελευταίου. Έτσι ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0.
ΠΗΓΗ: englishfootball.gr