Ξανά για Tello η Liverpool (;)

Ρεπορτάζ της Daily Mirror αναφέρει πως το ενδιαφέρον της Liverpool για τον ακραίο μέσο της Barcelona, Cristian Tello, έχει αναθερμανθεί. Υπενθυμίζεται πως πριν από εβδομάδες είχαν υπάρξει έντονες φημολογίες που ανέφεραν πως οι Reds ενδιαφέρονται σοβαρά για την απόκτηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των Καταλανών την περασμένη σεζόν, πραγματοποιώντας 22 εμφανίσεις και σκοράροντας επτά τέρματα με τη φανέλα τους.
Ο Kenny Dalglish λοιπόν, ήταν αυτός που πρωτοενδιαφέρθηκε για το νεαρό ποδοσφαιριστή και τώρα, λέγεται πως ενδιαφέρεται και ο Brendan Rodgers για να τον φέρει στο Anfield. Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο δανεισμού του Tello στη Liverpool, με την προοπτική κανονικής μετακίνησης στο τέλος του.
Επίσης, εκτιμάται πως οι Reds θα κινηθούν για την απόκτησή του στην περίπτωση που αποχωρήσουν οι Craig Bellamy και Andy Carroll, καθώς ο Rodgers θα θέλει να φέρει έναν άξιο αντικαταστάτη τους στην εμπροσθοφυλακή της ομάδας του. Τέλος, σημειώνεται πως ο Tello έχει ακόμα 12 μήνες συμβολαίου με τους Blaugrana, με την τιμή του να εκτιμάται πως ανέρχεται στα επτά εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.
ΠΗΓΗ: englishfootball.gr