Αύριο η απάντηση Αναστασιάδη στην ΑΕΚ

Τη Δευτέρα θα απαντήσει ο Άγγελος Αναστασιάδης στην πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση της ΑΕΚ για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας. Οι ανησυχίες του Έλληνα τεχνικού...
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε το απόγευμα της Κυριακής ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Άγγελο Αναστασιάδη, προκειμένου ο τελευταίος να αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Βλάχο στον πάγκο της ΑΕΚ και να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε λίγο χρόνο μέχρι να σκεφτεί και να απαντήσει τη Δευτέρα στην πρόταση της Ένωσης.
Όπως αναφέρει η πληροφόρηση του aek-live.gr, ο Αναστασιάδης εξέφρασε μερικές ανησυχίες στον Δημητρέλο. Καταρχήν έθεσε ως ηθικό ζήτημα να τελειώσει η ΑΕΚ όποιες εκκρεμότητες με τον Βαγγέλη Βλάχο. Επίσης όσον αφορά τους παίκτες να είναι καλυμένοι οικονομικά. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ καθησύχασε τον Αναστασιάδη τονίζοντας ότι το μπάτζετ είναι μικρό, οπότε δεν υπάρχουν εκκρεμότητες προς τους παίκτες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αναστασιάδης εξέφρασε την απορία τι θα γίνει με τη διαδοχή του Θωμά Μαύρου στην προεδρία της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι θα χρειαστεί να υπάρξει μία σταθερή διοίκηση, ώστε να μην έχουν οι ποδοσφαιριστές αβεβαιότητα...
Εν αναμονή της απάντησης του Άγγελου λοιπόν. Τη Δευτέρα έδωσε ως deadline να απαντήσει. Μην απορήσετε βέβαια αν έχουμε νεώτερα αργά το βράδυ της Κυριακής.
ΠΗΓΗ: aek-live.gr