Δυνατά για Γιορέντε η Γιουβέντους

Έτοιμη να τινάξει την... μπάνκα στον αέρα δείχνει η Γιουβέντους, καθώς φιλοδοξεί να κάνει τον Γιορέντε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του Ιταλικού πρωταθλήματος! Η "Μεγάλη Κυρία" βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού από το καλοκαίρι με τον Βάσκο να αποτελεί διακαή πόθο στο Τορίνο εδώ και καιρό, ενώ δεν θεωρείται διόλου απίθανο τα 178.000 ευρώ με τα οποία θα αμείβεται εβδομαδιαίως να αποτελέσουν τροχοπέδη ώστε να φορέσει σύντομα τα "ασπρόμαυρα".
Ο επιθετικός της Μπιλμπάο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σε συνδυασμό με το γεγονός πως η Γιουβέντους δεν θα ξοδέψει απολύτως τίποτα για την απόκτηση του, εννοείται ως αντίτιμο προς την Αθλέτικ, καθιστούν το "αστρονομικό" αυτό βδομαδιάτικο εφικτό για αυτό και μάλιστα κινούνται για να αποσπάσουν την υπογραφή του από τον Ιανουάριο.
Στο κόλπο της απόκτησης του διεθνή Ισπανού βρίσκεται και η Άρσεναλ με τους "κανονιέρηδες" να μην δείχνουν διατεθειμένοι να παραδώσουν τα όπλα αμαχητί, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει προς το παρόν η δική της προσφορά προς τον Ισπανό επιθετικό.
Ο Γιορέντε σε περίπτωση που μετακομίσει στο Τορίνο, με τα περίπου 7 εκ. ευρώ που θα λαμβάνει ετησίως θα αποτελέσει τον πιο ακριβοπληρωμένο με διαφορά παίκτη της Γιουβέντους, καθώς προσπερνά τις ετήσιες απολαβές του Μπουφόν (από φέτος θα έχει μείωση κοντά στο 50%) που δεν θα ξεπερνούν τα 4 εκατ.