Ο Φαλκάο στην Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι νεωτέρας

Αινιγματικός σε ό,τι αφορά το μέλλον του στην Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Ρανταμέλ Φαλκάο, μιλώντας σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης.
«Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να φύγω. Προς το παρόν δεν έχω τέτοια επιθυμία», δήλωσε ο Κολομβιανός επιθετικός, ο οποίος κάνει «πράγματα και θαύματα» φέτος, οδηγώντας με τα γκολ του τους «ροχιμπλάνκος» στην κορυφή της πριμέρα ντιβιζιόν, παρέα με την Μπαρσελόνα. Οι εμφανίσεις του έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, που σημαίνει ότι η ομάδα του δύσκολα θα μπορούσε να απορρίψει μια πρόταση της τάξης των 60 εκατομμυρίων ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Φαλκάο διαχώρισε εκ νέου τη θέση του από τον πατέρα του, που πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει για μεταγραφή του γιου του στην «άσπονδη συμπολίτισσα», Ρεάλ Μαδρίτης. «Έχω πάψει να ζω με τον πατέρα μου εδώ και δώδεκα χρόνια. Έγινα άντρας και αυτός δεν ήταν παρών σε αυτή τη διαδικασία. Δεν ζει μαζί μου και δεν γνωρίζει τα όνειρα και τους στόχους μου», υπογράμμισε ο σούπερ σταρ της Ατλέτικο.
Ναυτεμπορική