Βαλένθια για Τέρι!

Ο μάνατζερ του Τζον Τέρι, Φρανσουά Γκαγιάρδο, αποκάλυψε πως ο παίκτης του έχει πρόταση από τη Βαλένθια. Ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι έχοντας χάσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Εθνική Αγγλίας αλλά και δεχόμενος τιμωρία 4 αγωνιστικών αποκλεισμό από την FA με την κατηγορία της ρατσιστικής συμπεριφοράς θέλει να αποχωρήσει από το νησί σαν τρελός.
Σύμφωνα μάλιστα με τον μάνατζερ του Άγγλου, παρότι ο 31άχρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Μπλε» μέχρι το 2014, είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση των «Νυχτερίδων».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Η Βαλένθια διαπραγματεύεται και εγώ εμπλέκομαι προσωπικά, με την υπογραφή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η προσφορά είναι στο τραπέζι του. Ο παίκτης δεν θα ανανεώσει στην Τσέλσι και θέλει να έρθει στην Ισπανία», τόνισε ο Γκαγιάρδο, και πρόσθεσε:
«Ο Τέρι έχει προβλήματα. Τον προσβάλλουν και δεν το αντέχει άλλο. Εκείνος ζήτησε να φύγει. Αυτή η κατάσταση συμβαίνει για 15 ημέρες και έχουν γίνει ήδη δύο ραντεβού. Η προσφορά έχει πέσει στο τραπέζι του, συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με οψιόν για έναν χρόνο ακόμα. Πιστεύω ότι θα αποδεχτεί την πρόταση της Βαλένθια».