Διπλό από τα Γιάννινα ως τη Κομοτηνή!

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του Πανθρακικού εκτός έδρας με 0-3! Η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε την εκτός έδρας νίκη που ήθελε τόσο πολύ και μάλιστα με πολύ εμφατικό τρόπο. Έτσι απέδειξε ότι έχει χαρακτήρα και ότι μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα όταν πρέπει.
Ο ΠΑΣ σήμερα... δίδαξε πως πρέπει να κάνει μια ομάδα αντεπιθέσεις και πλέον έφτασε τους οκτώ βαθμούς. Το σκορ άνοιξε στο 9ο λεπτό με τον Ίλιτς μετά από άστοχη ενέργεια του τερματοφύλακα του Πανθρακικού Αντίλοβιτς.Τα τέρματα διπλασίασε ο ΠΑΣ μετά από ασίστ του Σέρβου στον Τσουκαλά και το τελικό 0-3 "έγραψε" ο Κοροβέσης με πολύ ωραία προσπάθεια στο 73'.
Να σημειωθεί ότι στο 25' η ομάδα της Κομοτηνής κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Βαϊρουά αλλά ο Φεγκρούς, που ήταν πολύ καλός σήμερα, έπεσε σωστά και απέκρουσε.
Οι συνθέσεις:
Πανθρακικός (Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μελίσσης (46' Κυβελίδης), Λαδάκης, Λουσέρο, Μουνάφο, Βαϊρουά (74' Γωνιάδης), Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Οικονόμου (54' Κεϊτά), Κολοβέτσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Λίλα, Γεωργίου (66' Ντε Βινσέντι), Βίλα, Ίλιτς (81' Γιάκος).
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Ατρόμητο.