Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Μια πολύ σημαντική νίκη επί του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 1-2 πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων κάνοντας πολύ καλό ξεκίνημα, έδειξαν τις διαθέσεις του με το Ντε Βινσέντι, όταν σουτ του οποίου στο 3ο λεπτό βρήκε το δοκάρι του Βελλίδη. Στο 12' όμως, ο Μπράνα Ίλιτς έκανε το 0-1 βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στο 27' ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε το 0-2 με αυτογκολ του Ψυχογιού ο οποίος "πρόλαβε" την μπάλα πριν σκοράρει ξανά ο Ίλιτς. Οι φιλοξενούμενοι με τον Ντε Βινσέντι, τον Γεωργίου και τον Ίλιτς και ο Άρης με τον Αγκάνθο, θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και άλλα τέρματα στο πρώτο 45λεπτο. Κυριότερη ήταν η φάση του 32ου λεπτού, όταν τέρμα το οποίο πέτυχε ο Ίλιτς ακυρώθηκε κακώς ως οφ-σάιντ.
Στην επανάληψη, ο Άρης μπήκε πιο δυνατά και μείωσε με τον Γιαννιώτα στο 54' μετά από λάθος του Πάντου κάνοντας το τελικό 1-2. Στα τελευταία λεπτά, οι Ηπειρώτες έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα γκολ με τον Τσουκαλά και τον Γιάκο.
Οι συνθέσεις:
Άρης (Πασιαλής): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Οικονομόπουλος (29' Κανούλας), Καζναφέρης (84' Τριανταφυλλάκος), Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Κοέλιο (64' Καπετάνος).
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (81' Γιάκος), Γεωργίου, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι (92' Πατσατζόγλου), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (64' Αυγενικού).
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΟΦΗ.