Τζιόλης: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΑΠΟΕΛ»

Για την παρουσία του στο κυπριακό Πρωτάθλημα με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ μίλησε ο Αλέξανδρος Τζιόλης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
«Έχω δει ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες αξιόλογοι. Σίγουρα υπάρχουν ομάδες που υπολείπονται σε ποιότητα με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι αφοσιωμένος και κοιτάω τους στόχους της ομάδας μου και νομίζω ότι ως τώρα τα πάω μια χαρά.
Ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις που ήρθα εδώ. Το απολαμβάνω και χαίρομαι που έχουμε τέτοιους οπαδούς. Μας στηρίζουν μέσα στο γήπεδο και μάς δίνουν ένα κίνητρο παραπάνω να κερδίζουμε».
Για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ, ο διεθνής μέσος δήλωσε: «Τη Δευτέρα παίζουμε με την Αγία Νάπα, είναι ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος, στο οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μπούμε στο γήπεδο με πολλή διάθεση, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι εάν το κάνουμε αυτό δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα είναι ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο».
Τέλος για τους οπαδούς της ομάδας του, τόνισε: «Μου έχει κάνει σίγουρα εντύπωση το πόσο κοντά είναι στην ομάδα, ο ενθουσιασμός τους και το πάθος τους. Είναι ευχής έργον για έναν παίκτη να έχει τέτοιους οπαδούς να τον στηρίζουν μέσα και έξω από το γήπεδο, στην καθημερινότητα».