Καθάρισε ο μαέστρος!

Με ένα ακόμη πολύ ωραίο γκολ του Τόμας Ντε Βινσέντι, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου τον ΟΦΗ με 1-0 στους "Ζωσιμάδες". Η ομάδα των Ιωαννίνων συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και με τη τρίτη σερί νίκη που πέτυχε, πλέον βλέπει πιο καθαρά την κορυφή παρά τον... πάτο του βαθμολογικού πίνακα. 
Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" μπήκε πολύ δυνατά αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό. Μάλιστα δεν θα είναι υπερβολή αν πούμε ότι ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε στο μισό του γηπέδου όπου ήταν η εστία του ΟΦΗ. Ο κεραυνός του Ντε Βινσέντι από το 37' δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Γουναρίδη, με τον τελευταίο να χρειάζεται το ριπλέι της φάσης για να καταλάβει τι έγινε. Ένα γκολ που προκάλεσε... σεισμό στο γήπεδο και μετουσίωσε της ανωτερότητα της ομάδας των Ιωαννίνων. Ο ΠΑΣ είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας αφήνοντας τους Κρητικούς να εναποθέτουν όλες τους τις ελπίδες σε ολόκληρο το ματς στις μπαλιές που είχαν προορισμό τους Σίσιτς και Κουτσιανικούλη. 
Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μην έχοντας τίποτα να χάσει βγήκε μπροστά, αλλά οι όποιες καλές φάσεις δημιούργησε έπεσαν πάνω στον πολύ καλό Φεγκρούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του Ντε Βινσέντι, πολλοί καλοί ήταν και οι Γεωργίου, Κοροβέσης, όπως και ο για μια ακόμη φορά συγκινητικός Τάσος Πάντος.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Πάντος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Ντε Βινσέντι (66' Βίλα), Τσουκαλάς, Γεωργίου (91' Νικλιτσιώτης), Κοροβέσης (85' Κεϊτά), Ίλιτς.
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Σαρ, Μπανούσης (46' Βιτώρος), Κουτσιανικούλης (71' Ζορμπάς), Παπάζογλου, Βάντο (87' Περογαμβράκης), Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Σόουζα, Σίσιτς.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ.