Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ στη Τρίπολη

Την ήττα με 2-0 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα. Έτσι, μετά από δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, η ομάδα των Ιωαννίνων δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς. 
Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά καλό ρυθμό και παρότι ο Αστέρας πίεζε περισσότερο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Συγκεκριμένα στο 26' ο Ίλιτς μετά από λάθος του Μπαρτολίνι έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Φούλοπ. Στη συνέχεια του ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε, αλλά οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να κάνουν το 1-0 στο 41' με τον Ουσέρο.
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ήταν σαφώς βελτιωμένος και έφτασε πάλι πολύ κοντά στο γκολ με τον Ντε Βινσέντι στο 63ο λεπτό. Η πίεση των φιλοξενούμενων δεν απέδωσε καρπούς και έτσι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αστέρας έκανε το τελικό 2-0 με τον Έγκον.
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Άλβαρες, Ουσέρο, Ράγιος (83' Έγκον), Ντε Μπλάσις (90+2' Γκάμπριελ), Περόνε, Ναβάρο (66' Καρντάσιο).
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Λίλα, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Αυγενικού (60' Κεϊτά), Τσουκαλάς, Γεωργίου, Κοροβέσης (82' Γιάκος), Βίλα (53' Ντε Βινσέντι), Ίλιτς.
Την επόμενη αγωνιστική (Σάββατο, 17:15) ο ΠΑΣ υποδέχεται την Σκόντα Ξάνθη.