Και με 10 παίρνει "διπλά" ο ΠΑΣ!

Πολύ μεγάλη νίκη με 0-2 πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΠΑΣ Γιάννινα επί της Κέρκυρας εκτός έδρας. Έτσι φτάνει τους 21 βαθμούς και πλέον περιμένει τα ματς του Ατρομήτου, του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού για να δει εάν θα βρίσκεται μέσα στη πρώτη εξάδα, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. 
Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" επέστρεψε στις νίκες μετά την παρένθεση της προηγούμενης αγωνιστικής και είχε ξανά για πρωταγωνιστή τον Τόμας Ντε Βινσέντι ο οποίος πέτυχε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, στο 63', σε μια φάση που ξεκίνησε από τον ίδιο. Ο Αργεντίνος για ακόμη ένα παιχνίδι πήρε την ομάδα στις πλάτες του και δήλωσε παρών όταν τον είχε ανάγκη. Το σκορ είχε ανοίξει προηγουμένως ο Λίλα στο 49ο λεπτό. Ο ΠΑΣ αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 56ο λεπτό μετά από αποβολή του Πάντου με δεύτερη κίτρινη-εφεύρεση του Κομίνη.
Στο πλευρό του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκαν ξανά οι ηρωικοί φίλαθλοί της που ταξίδεψαν στη Κέρκυρα παρά τα απαγορευτικά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης στο "Νησί των Φαιάκων" και διακόπηκε ξανά στο 28' για να συνεχιστεί οριστικά λίγα λεπτά αργότερα.
Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Βενέτης, Έντερ, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Τσοκάνης (61' Καραλής), Λεόν (55' Διαμαντόπουλος), Βασιλόγιαννης (84' Σίμωσης), Μπάρκογλου.
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Γεωργίου (64' Κεϊτά), Ντε Βινσέντι (90' Αυγενικού), Κοροβέσης, Ίλιτς (54' Βίλα).
* Την επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.