Τσάμπα ήττα

Τέλος στο νικηφόρο σερί του ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε το βράδυ της Δευτέρας η ΑΕΚ. Ο "Δικέφαλος" χωρίς να εντυπωσιάσει επικράτησε 2-1 της ομάδας των Ιωαννίνων, σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία. 
Η ΑΕΚ ήταν καλή μόνο για τα πρώτα λεπτά και συγκεκριμένα μέχρι να κάνει το 1-0 με τον Φούντα στο 2ο λεπτό. Ένα γκολ που αντί να δώσει "φτερά" στην ΑΕΚ, είχε τις αντίθετες συνέπειες. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου βγήκε μπροστά και μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο 1-1 στο 17' με τον Ντε Βινσέντι που βγήκε τετ-α-τετ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κωνσταντόπουλο. Ξανά κοντά στο γκολ έφτασε ο ΠΑΣ και στο 24' με τον Λίλα. Δύο λεπτά όμως αργότερα και συγκεκριμένα στο 26' ο Μιχαήλ που ήταν αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά μετά από φάουλ του Ντε Βινσέντι και έκανε το 1-1. Στο 37' ήταν η σειρά του Φεγκρούς να πρωταγωνιστήσει. Ο Παυλής μετά από ανατροπή κέρδισε το πέναλτι και ο Γκερέιρο ανέλαβε την εκτέλεσή του. Όμως ο Μαροκινός τερματοφύλακας είπε ένα ηχηρό "όχι" κρατώντας το 1-1!
Στην επανάληψη, η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ συνέχισε να είναι άσχημη. Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που πίεζε και δημιουργούσε αλλά η γηπεδούχος ήταν αυτή που πέτυχε το γκολ και πήρε τη νίκη. Μετά τις άκαρπες προσπάθειες των Ντε Βινσέντι και Γεωργίου κυρίως, ο Σταματής στο 82' σε μια στιγμή αδράνειας έκανε το τελικό 2-1 δίνοντας βαθιά ανάσα στην "Ένωση".
Οι συνθέσεις:
AEK (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Β.Βλάχος, Κουτρουμπής, Κοντοές, Αρκούδας (80' Ρίκκα), Φέτσης, Κοτσαρίδης (63' Γιάγκο), Γκερέιρο, Φουρτάδο (67' Σταματής), Φούντας, Παυλής.
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Λίλα (81' Κεϊτά), Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (81' Βίλα), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα.