Τέλος ο Φαλτσιόνι από την Μπόκα, φαβορί ο Μπιάνκι

Σε αναζήτηση τεχνικού βρίσκεται η Μπόκα Τζούνιορς, μετά το χθεσινό «διαζύγιο» των «χεϊνέσες» με τον Χούλιο Σέζαρ Φαλτσιόνι.
Φαβορί για να αναλάβει καθήκοντα είναι ο Κάρλος Μπιάνκι, που οδήγησε την Μπόκα στην κατάκτηση τριών Κυπέλλων «Λιμπερταδόρες» σε τέσσερα χρόνια, στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ο Φαλτσόνι αποδοκιμάστηκε από από τους οπαδούς της ομάδας στη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με τη Γοδόι Κρουζ το περασμένο Σάββατο, που ήταν ο τελευταίος για το πρωτάθλημα «Απερτούρα».
«Θέλω να πω στα μέλη και τους οπαδούς της Μπόκα ότι μετά από μια συζήτηση που είχα με τον Χούλιο Σέζαρ Φαλτσιόνι αποφασίσαμε να μην ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Αυτό που συνέβη το Σάββατο μας έκανε να σκεφτούμε και οι δύο πως θα ήταν πολύ δύσκολο να εργαστεί κάτω από τόσο μεγάλη πίεση», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Ντανιέλ Αντζέλιτσι.
Ο Αργεντίνος τεχνικός βρισκόταν ήδη υπό πίεση μετά την ήττα από την Κορίνθιανς στον τελικό του «Κόπα Λιμπερταδόρες», τον περασμένο Ιούλιο. Η Μπόκα Τζούνιορς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα «Απερτούρα» καταλαμβάνοντας την απογοητευτική για την ιστορία και τη δυναμική της ομάδας έκτη θέση.
Ναυτεμπορική