Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Παρά την αξιοπρεπή του εμφάνιση, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό και γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0 το απόγευμα της Κυριακής. Στο ματς που έγινε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή και με αυτή τη νίκη διατήρησε το αήττητο που έχει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν ο Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις (45'+2') του πρώτου ημιχρόνου μετά από ατυχή απόκρουση του Ταμπάση και ο Αμπντούν (68') με συρτό σουτ μέσα από τη περιοχή.
Οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, καθώς η ομάδα της Ηπείρου έδειξε ότι εμπνέει αξιοπιστία με την απόδοσή της, παίζοντας σύγχρονο ποδόσφαιρο και μάλιστα στο 27' έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Κοροβέση.
Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την ανατροπή του Γιάκου από τον Μέγιερι στο 82'.
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Μέγιερι, Ντιακιτέ, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Γκρέκο (65' Ιμπαγάσα), Αμπντούν (77' Φετφατζίδης), Πίνο (72' Μήτρογλου), Μασάντο, Τζιμπούρ.
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Οικονόμου (55' Ντάσιος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Βίλα (81' Γιάκος), Γεωργίου (72' Νικλητσιώτης), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τη Βέροια (Κυριακή 3μμ), ενώ τη Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος.