Είχε άγιο ο Παναθηναϊκός στους «Ζωσιμάδες»!

Ανακουφισμένοι πρέπει να νιώθουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τη σημερινή ισοπαλία (0-0) που κατάφερε να αποσπάσει η ομάδα τους από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων». Η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλό της και σίγουρα θα έπρεπε να φύγει από το γήπεδο με ένα αποτέλεσμα καλύτερο της ισοπαλίας. Ο ΠΑΣ είχε τον έλεγχο του αγώνα από τη πρώτη στιγμή δείχνοντας πως αυτός είναι το φαβορί και το αφεντικό.
Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και σε πολλές περιπτώσεις έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το καταφέρει. Όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι αρκετές φορές μετά από τις τρομερές ευκαιρίες των Ίλιτς, Γεωργίου, Τσουκαλά και Ντε Βινσέντι, με τον Αργεντίνο να είναι ο κορυφαίος για ακόμη μία συνάντηση.
Στα μπουθ των φιλοξενουμένων βρέθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος, ξεσηκώνοντας πολλές φορές τον κόσμο που κατέκλεισε το γήπεδο, εναντίον του. Μαζί του ήταν ο Κοτσόλης με τον νεοαποκτηθέντα Καζιγιάμα.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Λαμπρόπουλου.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Οικονόμου, Μιχάηλ, Κολοβέτσιος, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Γεωργίου (82' Γιάκος), Κοροβέσης (89' Νικλητσιώτης), Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (75' Βίλα).
Παναθηναϊκός (Γκονζάλες): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες, Μαρίνος, Βιτόλο, Σο, Σισοκό (89' Μπαρμπαρούσης), Μαυρίας (82' Φορναρόλι), Κουίνσι (58' Ζέκα), Τοτσέ.
* Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό.