Στην Κλαμπ Μπριζ ο Γκούντγιονσεν!

Με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έιντοθρ Γκούντγιονσεν. Λίγο μετά το καλοκαίρι ο Ισλανδός είχε ανακοινωθεί από τη Σερκλ Μπριζ. Ωστόσο από την Κυριακή είναι και επίσημα παίκτης της συμπολίτισσας Κλαμπ, όπου θα φορά τη φανέλα της μέχρι τον Ιούνιο του 2014!
Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του πρώην άσου της ΑΕΚ, έπαιξε ένας εξίσου πρώην της "Ένωσης", ο Άρναν Γκρέταρσον, ο οποίος πριν λίγο καιρό ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα του Μπριζ.
«Είμαι ικανοποιημένος που μπορώ επιτέλους να ανακοινώσω τη μεταγραφή. Είμαι σίγουρος πως ο Έιντουρ θα είναι πολύτιμος τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ζει για το ποδόσφαιρο και θα δείξει την αξία του στην ομάδα πολύ σύντομα», τόνισε σχετικά ο Γκρέταρσον.
«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφή μου στην ομάδα. Είναι τιμή μου που με ήθελαν στην ομάδα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε top επίπεδο με την Κλαμπ Μπριζ και να συμμετάσχω στην προσπάθεια για τίτλους. Εύχομαι τα καλύτερα στο υπόλοιπο της σεζόν», ήταν τα λόγια του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ.