ΠΑΣ Γιάννινα: Έγιναν επαγγελματίες οι Νάκος και Χαρίσης

Στην επαγγελματική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα από την Κ20, "προβιβάστηκαν" οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Νάκος και Χάρης Χαρίσης. Ο πρώτος είναι επιθετικός και έχει γεννηθεί τον Αύγουστο του 1993, ενώ ο δεύτερος είναι μέσος και γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1995.
Μετά την υπογραφή των συμβολαίων του ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
"Θέλω να καλωσορίσω τον Γιάννη Νάκο και τον Χάρη Χαρίση στην οικογένεια της επαγγελματικής ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα. Τον πρώτο τον είχαμε παρακολουθήσει πέρσι με την ομάδα του Ατρόμητου Ιωαννίνων και φέτος με την Β ομάδα μας, ενώ τον δεύτερο, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο αγωνιζόμενο στην Κ20 και Κ17. Πρόκειται για δυο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους μπορούμε να δουλέψουμε και να χτίσουμε. Τους συγχαίρω γιατί κέρδισαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία. Είναι στο χέρι τους να δουλέψουν σκληρά και να έχουν υπομονή και επιμονή ώστε να αποδείξουν ότι αξίζουν να αγωνίζονται στον ΠΑΣ Γιάννινα. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε την στενή παρακολούθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών των υποδομών, καθώς και της ευρύτερης περιφέρειας".