ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ίλιτς ψηφίστηκε «Vodafone MVP»

Ο Μπράνα Ίλιτς ψηφίστηκε «Vodafone MVP» μετά τη χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Βέροια στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Ο Σέρβος επιθετικός πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και σε συνδυασμό με τον Τόμας Ντε Βινσέντι, του οποίου η απόδοση κυμάνθηκε στα γνωστά πολύ υψηλά επίπεδα, αποτελούσαν ένα διαρκή πονοκέφαλο για την ομάδα της Ημαθίας. Την απονομή έκανε ο γνωστός φίλαθλος του ΠΑΣ Γιάννινα, Βαγγέλης Σακελλαρίδης.
Ο τελευταίος δήλωσε: «Εκ μέρους όλων των φιλάθλων σου απονέμω αυτήν την πλακέτα. Είσαι ο συνεχιστής των μεγάλων Σέρβων που έχουν περάσει από την ομάδα» με τον Ίλιτς να απαντάει: «Ευχαριστώ πολύ, αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, για να συνεχίσω έτσι. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο για μας, γιατί έπρεπε να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε ένα καλό ματς για να κερδίσουμε. Ευτυχώς ανοίξαμε νωρίς το σκορ και στη συνέχεια πετύχαμε άλλο ένα γκολ που μας έδωσε τη νίκη που χρειαζόμασταν. Ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός, αλλά συνηθίσαμε πλέον να παίζουμε εδώ κάθε δύο εβδομάδες».
Για τον Ντε Βινσέντι δήλωσε: «Ο Τόμας είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, μου αρέσει να παίζω μαζί του, γνωρίζουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου μέσα στο γήπεδο, αλλά νομίζω ότι με όλα τα παιδιά της ομάδας έπαιξαν πολύ καλά και μας υποστήριξαν. Αλλάζουμε την μπάλα όλοι».
Για τη συνέχεια τόνισε: «Είναι σημαντικά τα επόμενα 2 παιχνίδια που παίζουμε μακριά από την έδρα μας με Λεβαδειακό και Πανιώνιο. Θα είναι πολύ δύσκολα ματς. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι να παίζουμε πολύ καλά, να κερδίσουμε και ίσως στο τέλος να βγούμε και Ευρώπη».