Κατάφερε την ισοπαλία η Ρεάλ απέναντι στη Μπαρσελόνα

Με την ισοπαλία (1-1) κατάφερε τελικά να φύγει η Ρεάλ Μαδρίτης από το "Μπερναμπέου" μετά τον πρώτο αγώνα για τον ημιτελικό του Κόπα Ντελ Ρέι απέναντι στη Μπαρσελόνα. Οι Μπλαουγκράνα από τα πρώτα λεπτά πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων δεν απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους. 
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 21ο λεπτό για την Μπαρσελόνα, με τον Τσάβι να εκτελεί φάουλ απευθείας λίγο έξω από την περιοχή και την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Ντιέγκο Λόπεθ. Τρία μόλις λεπτά αργότερα οι Καταλανοί έφτασαν ξανά πολύ κοντά στο γκολ, έπειτα από το τραγικό λάθος του Ρικάρντο Καρβάλιο, ο Φάμπρεγας πήρε την μπάλα έστρωσε στον Τσάβι που σούταρε, αλλά ο Ραφαέλ Βαράν έσωσε τους γηπεδούχους πάνω στην γραμμή. 
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 50' με τον Σεσκ Φάμπρεγας παγώνοντας τους φίλους των Μαδριλένων. Ο Λιονέλ Μέσι τον τροφοδότησε νικώντας εύκολα στο τετ-α-τετ τον Ντιέγκο Λόπεθ.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 83' με τον Βαράν γλιτώνοντας έτσι ένα ακόμη κάζο.
Η Μπαρσελόνα αρκετές φορές ανακόπηκε με ανύπαρκτα οφ-σάιντ, όπως και η Ρεάλ δεν ανακόπηκε αρκετές φορές που ήταν οφ-σάιντ, όμως η Μπαρσελόνα είναι ευχαριστημένη καθώς ο Πέπε ήταν απών και δεν έγιναν τα συνήθη τάκλιν στη καρωτίδα των αντιπάλων ή ακόμη και των συμπαικτών του.
Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου μπροστά σε 100000 κόσμου στο Καμπ Νου.
Ρεάλ: Ντιέγκο Λόπεθ, Εσιέν, Βαράν, Καρβάλιο, Αρμπελόα, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Οζίλ, Καγεχόν (58' Μόντριτς), Ρονάλντο, Μπενζεμά (63' Ιγκουαΐν).
Μπαρσελόνα: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Ζόρντι Άλμπα, Μπούσκετς, Τσάβι, Φάμπρεγας (85' Τιάγκο Αλκάνταρα), Πέδρο (76' Αλέξις Σάντσες), Ινιέστα, Μέσι.