ΠΑΣ Γιάννινα: Νίκησε τη Βέροια με Ντε Βινσέντι και Ίλιτς!

Με πρωταγωνιστές τους Τόμας Ντε Βινσέντι και Μπράνα Ίλιτς, ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεπέρασε και το εμπόδιο της Βέροιας της οποίας επιβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με 2-0 στους "Ζωσιμάδες". Η ομάδα της Ηπείρου μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ευτύχησε να πάρει "κεφάλι" στο σκορ σχετικά νωρίς, καθώς ο Σέρβος επιθετικός έκανε το 1-0 στο 23ο λεπτό μετά κόρνερ του Αργεντίνου. Τα τέρματα διπλασίασε ο ίδιος στο 53' μετά από ενέργεια του Ντε Βινσέντι που τον έφερε σε θέση τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Λόπες της Βέροιας. 
Το δίδυμο Ντε Βινσέντι-Ίλιτς, παίκτες-στυλοβάτες της φετινής πολύ καλής χρονιάς του ΠΑΣ, βρέθηκε σε φανταστική ημέρα και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα δίνοντας μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη. Η ομάδα των Ιωαννίνων απέδειξε και σήμερα ότι αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ομάδα με αγωνιστική ταυτότητα, ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και παίζει σύγχρονο και συγκροτημένο ποδόσφαιρο.
Έτσι ο "Άγιαξ της Ηπείρου" με αυτή τη νίκη πρόσθεσε άλλους 3 βαθμούς στο ενεργητικό του φτάνοντας τους 26 βαθμούς και την 6η θέση, ένα βαθμό πίσω από τον Λεβαδειακό από τον οποίο φιλοξενείται την επόμενη (20ή) αγωνιστική. (photo από sport24.gr)
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Γεωργίου (89' Ντάσιος), Λίλα, Κοροβέσης (72' Βίλα), Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι (84' Κεϊτά), Ίλιτς.
Βέροια (Καλαϊτζίδης): Λόπες, Σνάουτσνερ, Καλί, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Καφές (83' Καλτσάς), Μορένο, Ιωάννου (66' Μπαργκάν), Κόστλι.