Στη Κωνσταντινούπολη ο Σνάιντερ! (photos)

Γράφει από την Κωνσταντινούπολη ο Mustafa Bora Kargin
Είναι γεγονός πλέον, ο Γουέσλι Σνάιντερ, ο πρώην μέσος της Ίντερ ανήκει και επίσημα στη Γαλατάσαράι! Ο διεθνής Ολλανδός σούπερ σταρ έφτασε σήμερα το απόγευμα στη Κωνσταντινούπολη στις 5 το απόγευμα. 
Είχε γίνει σίριαλ μέχρι να ακούσουμε τελικά τα καλά νέα, ότι είναι παίκτης των πρωταθλητών Τουρκίας. Στις 8 Ιανουαρίου ήταν η πρώτη φορά που η Γαλατά εξέφρασε επίσημα το ενδιαφέρον της και παρότι την αρχική άρνηση του Μοράτι, οι άνθρωποι της "Τσιμ Μπομ" δεν μείωσαν το ενδιαφέρον τους, γεγονός που το δείχνει και η απευθείας επικοινωνία του προέδρου της με τον πρόεδρο της ομάδας του Μιλάνο. Επικοινωνία που παρεξηγήθηκε από τους αντιπάλους αποσπώντας ειρωνικά σχόλια του τύπου "ο πρόεδρος πάει για τον παίκτη" κτλ.
Η απόκτηση του Σνάιντερ αποτέλεσε το σημαντικότερο θέμα της ομάδας και το μοναδικό για το οποίο μιλούσαν όλοι. Ακόμη και ο Μοράτι στις συνεντεύξεις του μιλούσε για το ενδιαφέρον από τον Βόσπορο. Αυτό όμως ήταν ένα καλό σημάδι για το όνειρο. Όλοι αναρωτιόνταν, θα πουλήσει τον Σνάιντερ ή το κάνει για να ανεβάσει το κασέ του; 
Οι μέρες περνούσαν και οι οπαδοί ενθουσιαζόταν όλο και περισσότερο. Η μεταγραφή θα γινόταν, όποιο και αν ήταν το κόστος. Κάποιοι φοιτητές μάλιστα όταν άκουσαν πριν λίγες ημέρες ότι ο Σνάιντερ θα πάει στη Γαλατάσαράι, πήγαν αμέσως στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτούν αλλά μάταια...
Ο κόσμος της ομάδας καθώς περνούσαν οι μέρες έχανε τις ελπίδες του και η καζούρα από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσέ τους θύμωνε και τους έκανε ακόμη περισσότερο ανυπόμονους.
Τα καλά νέα γι' αυτούς ήρθαν στις 20 Ιανουαρίου! Η Γαλατάσαράι έκανε το όνειρο πραγματικότητα και χάρισε στον κόσμο της μία ακόμη τεράστια μεταγραφή αποκτώντας τον Σνάιντερ! Τα χρήματα όμως που δαπανήθηκαν υπάρχουν φόβοι ότι θα διαταράξουν τις ισορροπίες και την αρμονία στην ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας ακόμη τεράστιος παίκτης προστέθηκε στην Ιστορία της Γαλατάσαράι γεννώντας μεγάλες προσδοκίες και απομένει να τον δούμε και στο γήπεδο.