Ισόπαλοι στα Χανιά Πλατανιάς και ΠΑΣ

Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2013 ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς το απόγευμα του Σαββάτου έφερε 1-1 με τον Πλατανιά στα Χανιά. Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν στο 4' ο Αναστασάκος και στο 20' ο Κοροβέσης. Μάλιστα ο ΠΑΣ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη αν ευστοχούσε προ κενής εστίας ο Μπράνα Ίλιτς στο 50ό λεπτό. 
Το ματς σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο και πολύ καλό από πλευράς ποιότητας, με την ομάδα της Ηπείρου να δουλεύει πολύ καλά τις αντεπιθέσεις, εκμεταλλευόμενη τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων. Στο μεγαλύτερο μέρος του 90λεπτου, ο "Άγιαξ της Ηπείρου" πίεζε, με τους νεοφώτιστους να περιορίζονται σε αμυντικό ρόλο. Και όταν προς το τέλος του αγώνα προσπάθησαν να απειλήσουν, βρήκαν μπροστά τους τον Καρίμ Φεγκρούς. (photo από sportdog.gr)
Οι συνθέσεις:
Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Αρότσα (Ναζλίδης 53'), Κανακούδης, Μαραγκουδάκης (Μιρτσέτα 70'), Αναστασάκος, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (Μαρτσάκης 83'), Ντόε.
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Ντάσιος (Οικονόμου 88'), Κολοβέτσιος, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (Βίλα 67'), Ίλιτς (Νικλητσιώτης 81').
* Την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 13/01, 15:00).